Turist i Østersund

Reisende til Østersund kan velge og vrake mellom et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser. Nedenfor ser du en oversikt over opplevelser og severdigheter i Østersund.
Storsjön

Storsjön

Storsjön er sentralt i Østersund. Sveriges femte største innsjø byr på flotte aktiviteter og opplevelser både sommer og vinter.

Mer om Storsjön
Moose Garden

Moose Garden

Lyst til å iaktta elg på nært hold? Moose Garden har et innhegningsområde for elg hvor man kan oppleve elg i naturlige omgivelser i Jämtland-marka.

Mer om Moose Garden
Storsjøbadet

Storsjøbadet

Storsjøbadet har både innendørs og utendørs svømmebasseng og byr på mange morsomme aktiviteter til familier.

Mer om Storsjøbadet
Hundekjøring Østersund

Hundespann Østersund

Lyst til å prøve en annerledes, fartsfylt og spennende aktivitet? Hvorfor ikke prøve å kjøre et hundespann? Vildmarks Entreprenörerna tilbyr hundespannsturer fra to timer til 5 dagersturer.

Mer om Hundespann Østersund
Snøscooter Østersund

Snøscooter Østersund

Vinterbesøkende til Østersund kommer ikke utenom en adrenalinsfylt opplevelse på snøscooter. Hos Vildmarks Entreprenörerna kan bestille snøscootertaxi eller velge mellom et stort antall turer for en eller flere.

Mer om Snøscooter Østersund
Østersund Rådhus

Østersund Rådhus

Østersund Rådhus er et imponerende byggverk fra nasjonalromantikken og feirer hundreårsjubileum i 2012.

Mer om Østersund Rådhus
Vinterparken

Vinterparken

Østersund er en stolt vinterby, Vinterparken er et samlingspunkt for folk fra Øresund om vinteren. Her oppfordres man til å nyte vinteren på den beste måten.

Mer om Vinterparken
Rafting Åre

Rafting Åre

Opplev Rafting i Åre, med spennende opplevelser ned elvestryk.

Mer om Rafting Åre
Frozoo Dyrehage

Dyrepark Østersund

Frösö Zoo er dyreparken i Østersund hvor man kan besøke over 700 forskellige dyr med blant annet tiger, løve og lemurer.

Mer om Dyrepark Østersund
Multichallenge

Multichallenge

Multichallenge i Østersund byr på morsomme og fartsfylte aktiviteter for hele familien. Her kan man kjøre gokart, skyte med lasergevær, bryte med sumodrakt og utfordre deg selv i Boda Borg.

Mer om Multichallenge
Djungelhuset

Djungelhuset

Djungelhuset er et lekeland for barn i alderen 0-12 år med alt fra klatre og tunnelsystem, ballrom, sklier, og mye god underholdning for barn.

Mer om Djungelhuset