Storsjøbadet

Her kan barna boltre seg med vannsklier, strømbasseng, hule med fossefall, trampoline, klatrevegg og mer. Badet har også svømmebasseng for de minste med barnebasseng inne og ute med 2 små vannsklier. Uteområdet har også en strandvolleyballbane hvor man kan utfordre vennene sine før man hopper uti for å kjøle seg ned.

Mor og far kan kose seg i kafé, benytte treningsstudio, relax-avdeling, svømme i 25-metersbasseng eller bruke barna som en unnskyldning til å leke og ha det morsomt.

Vannsklier

Storsjøbadet har 3 vannsklier, en 120 meter lang bane hvor man sklir ned sittende på store baderinger, en 61 meter lang superrask sklie hvor rekorden er 5.53 sekunder. Den tredje vannsklien er en 97 meter lang sklie hvor man sklir i mørket og samler poeng ved å slå på blinkende lamper på vei ned.

Relax-avdeling

Relax-avdelingen byr på en rekke spennende behandlinger og aktiviteter. Her finner du all verdens badstuer fra romersk badstu til vedbadstu, lysbadstu og meditasjonsbadstu. Besøkende kan også benytte seg av boblebad, fotbad og mye mer.

For mer informasjon om Storsjøbadet, besøks Storsjøbadets egne sider.